Over ons

Neervenplant ligt in het Peeldorpje Helenaveen. We zijn in 1997 begonnen met het kweken van terras en serre planten. We hebben de keuze gemaakt om planten te kweken die maandenlang bloemen geven met een eenvoudige verzorging, zodat iedereen heel veel plezier aan de planten beleeft! En het zijn ook planten die goed bloeien in het Europese klimaat, wat natuurlijk belangrijk is voor onze export.

160413_1087160413_1076

We zaaien en stekken een groot gedeelte van onze planten zelf. Daardoor zijn we verzekerd van een jong plantje met goede kwaliteiten. De beste start om de opkweek mee te beginnen.

160413_974

We zijn gespecialiseerd in het telen van planten uit de  Mandevilla familie, in vele kleuren, pyramide- en boogvormige planten en hangers. Van kleine tot grote bloemen….en zelfs geurende bloemen!

Verder kweken we ook nog Cyperus papyrus, het gras waar in Egypte het eerste papier van gemaakt werd. Het heeft een hoge sierwaarde heeft door zijn prachtige schermen!

Daarnaast  telen we  Jathropha integerimma, een struikvormige plant met fijne koraalrode  bloemen die bloeien in schermen, een zeldzaam gekweekte plant.

En  niet te vergeten onze “mannentrouw” oftewel Plumbago, in de kleuren wit en blauw.

Onze planten worden afgezet via veilingen en directe verkoop aan groothandelaren en tuincentra.

Wij telen biologisch, d.w.z. we bestrijden de plagen met hulp van biologische bestrijders, zoals het in de natuur gebeurt. Door deze inspanning kunnen wij ruim voldoen aan de normen van MPS-A.

mandevilla hard

Kwaliteit en  service zijn onze streefpunten. Dus betrouwbaarheid is onze garantie!

Om alles goed onder controle te houden, werken wij volgens de normen van MPS-GAP. Dit geeft de zekerheid dat alles in orde is op het gebied van milieu, kwaliteit en sociale aspecten.

Wij vervullen alle wensen van de klant, zoals labels, stickers, barcodes, hoezen  en verpakkingen.

Wij hopen dat iedereen die deze site bezoekt, of een plant van ons krijgt of geeft, net zoveel plezier beleeft als wij bij het telen van al dit moois!!!

Theo en Lida van Neerven.