Over ons

Neervenplant ligt in het Peeldorpje Helenaveen. We zijn in 1997 begonnen met het kweken van terras en kamer planten. We hebben de keuze gemaakt om Cyperussen (luchtzuiverende) en bloeiende planten te kweken die maandenlang bloemen geven, zodat iedereen heel veel plezier aan de planten beleeft! Het zijn ook planten die goed gedijen en bloeien in het Europese klimaat, wat natuurlijk belangrijk is voor onze export.

160413_1087
160413_1076

We zaaien en stekken een groot gedeelte van onze planten zelf. Daardoor zijn we verzekerd van een jong plantje met goede kwaliteiten. De beste start om de opkweek mee te beginnen.

160413_974

Het gehele jaar produceren we Cyperussen. Hun uiterlijk is botanisch. Een plant met een mooi verleden, het eerste papier werd van de Cyperus  papyrus gemaakt. Maar als je weet dat ze de beste luchtzuiverende planten zijn, dan is hun toekomst misschien nog wel mooier.

Wat betreft de bloeiende planten zijn we gespecialiseerd in het telen van planten uit de  Mandevilla familie, in vele kleuren en vormen: pyramide- en boogvormige planten en hangers. Van kleine tot grote bloemen…

En  niet te vergeten onze blauwe Plumbago auriculata oftewel “mannentrouw”.

We telen biologisch, d.w.z. we bestrijden de plagen met hulp van biologische bestrijders, zoals het in de natuur gebeurt.

We zijn MPS, GAP, A+ en SQ gecertificeerd. Dit geeft de zekerheid dat alles in orde is op het gebied van milieu, kwaliteit en sociale aspecten.

Kwaliteit en  service zijn onze streefpunten. Dus betrouwbaarheid is onze garantie!

Onze planten worden afgezet via veilingen, directe verkoop aan groothandelaren en tuincentra.

Wij vervullen alle wensen van de klant, zoals  stickers, barcodes en verpakkingen. Bij onze bestellingen worden posters geleverd om de verkoop te ondersteunen.

Wij hopen dat iedereen die deze site bezoekt, of een plant van ons krijgt of geeft, net zoveel plezier beleeft als wij bij het telen van al dit moois!!!

Theo en Lida van Neerven.